Facebook

Posted: noiembrie 19, 2012 in Inceputul(Must SEE!!!), Stiri
Etichete:, , , ,

Facebook lanseaza magazinul de aplicatii

Dacă nu ştiaţi, Facebook, şi-a deschis magazin online de aplicaţii. Aplicaţiile oferite sunt construite în aşa fel, încât, să îţi ofere o experienţă mai bună pe Facebook, atunci când dai like şi te joci toate mizeriile alea care ne stresează pe noi, nu? Deocamdată, magazinul este disponibil doar pentru Americani, însă, în perioada următoare, se va lansa pe tot mapamondul. Aplicaţiile le puteţi instala atât pe telefon, cât şi în browser, iar magazinul dispune deja, de cele mai folosite aplicaţii: Instagram, Angry Birds.. etc.

De ce a simţit, Facebook, nevoia de a deschide un magazin cu aplicaţii? E destul de simplu, vă tot spuneam că Google o să aibă un nou rival, acela va fi Facebook. Într-un viitor destul de apropiat, o să vedeţi aşa numitul Facebook Phone, şi tot în acest viitor, destul de apropiat, Facebook, o să lanseze şi un sistem de operare pentru telefoanele mobile. Aceasta este doar părerea mea, pe care o împart cu voi. De asta Facebook îşi deschide magazin, şi tot din această cauză vor mai face câteva mişcări imprevizibile.

Aaaa, sau ar mai fi a doua variantă… Disperarea! Să nu uităm, Facebook, este o companie care îşi câştigă banii din reclame, iar cum reclamele merg prost în ultima perioadă pe site-ul lor, un magazin cu aplicaţii este bine venit, mai ales că în aplicaţiile gratuite, reclamele curg din abundenţă.

Să fie prima? Să fie a doua variantă? Sau amândouă?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s